Over tuuur
begin

Na de middelbare school rondde Henk Stolk de HEAO af. Hierna ging hij werken als assistent- accountant bij Moret Ernst & Young. Na het succesvol afronden van de RA-studie (NIVRA) is hij als partner werkzaam geweest bij andere accountantskantoren.

Groei

Achter de schermen zijn wij continu bezig met verbeteringen. Hoe kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn? Dat is de vraag die wij ons keer op keer stellen. Door de jaren heen heeft dit ertoe geleid dat wij onze dienstverlening en team hebben uitgebreid. Marjolein Sipma en Thea Houweling zijn aan ons team toegevoegd. Door de groei van de organisatie werd het pand in Rotterdam te klein. In mei 2017 zijn wij verhuisd naar Hendrik-Ido-Ambacht.

Toekomst

In tijden waar veel zaken snel veranderen, zijn wij van mening, dat vooruitkijken en flexibel handelen voor iedereen steeds belangrijker wordt. Wij ondersteunen onze klanten bij het maken van financiële keuzes voor de toekomst. De jarenlange ervaring, het verdiepen in verschillende takken van ondernemingen en het verrijken van kennis op accountancy en fiscaal gebied, hebben geleid tot een niveau van TUUUR, dat past bij ondernemingen van nu. Samen met medewerkers die ieder hun eigen persoonlijkheid en vaardigheden hebben, wordt het team gemaakt tot een eenheid, volledig in staat elke ondernemer van dienst te zijn. Wij zijn de sparringpartner voor ondernemers in de ontwikkeling van hun organisatie. Wij zijn het kantoor dat verder kijkt dan cijfers.

Bevias

In 2007 werd Bevias, een kantoor gevestigd op de Mijnsherenlaan in Rotterdam,  overgenomen door Henk. Kitty Sipma was bij Bevias al 8 jaar werkzaam en daardoor een waardevolle steun van Henk en voor de klanten een bindende factor. De samenwerking tussen Henk en Melanie van Bekkum begon toen Melanie als 15 jarige stagiaire aan Henk werd toevertrouwd. Na het afronden van haar studie is Melanie een aantal jaren werkzaam geweest bij een accountantskantoor. Hierna heeft zij haar kennis, met name op het gebied van ondernemen, uitgebreid door in de onderneming van haar ouders te gaan werken. Deze periode is een waardevolle opstap gebleken voor de overstap naar het ondernemerschap in de financiële dienstverlening. In 2012 kwam Melanie in dienst van Bevias.

Tuuur

De groei van de organisatie, de daarmee samenhangende uitbreiding van het team en de verhuizing naar een andere locatie gaf reden tot wijziging van de bedrijfsnaam. Een naam die beter aansluit bij onze belofte verder te kijken dan cijfers……..Bevias werd TUUUR.

 •  

  HOME
  DIENSTEN
  ORGANISATIE
  KLANTEN
  aNDERS
  cONTACT
Over tuuur
begin Bevias
Groei Tuuur
Toekomst
Over tuuur
begin Bevias
Groei Tuuur
Toekomst
Over tuuur
begin Bevias
Groei Tuuur
Toekomst