Verbinding heeft onze passie

In onze jarenlange ervaring weten wij dat wij als TUUUR iets unieks te bieden hebben aan u als klant. Als ondernemer bouwt u aan uw onderneming. Uw levenswerk. Soms al generaties lang of al pionierend met een nieuwe onderneming. Elke onderneming heeft zo zijn eigen seizoenen; momenten dat er enorm veel werk is, of momenten dat er met man en macht gewerkt moet worden om de boel draaiende te houden.

Wij als TUUUR hebben inzicht in de cijfers van uw onderneming, door deze te verbinden aan uw doelen zien wij de uitdagingen die er voor u als ondernemer liggen. Op deze manier kunnen wij voor u van betekenis zijn. Zo bouwen wij samen aan een sterke onderneming.

Financiële dienstverlening

Wij ondersteunen u graag bij uw financiële werkzaamheden, zodat u kunt doen waar u het beste in bent: ondernemen. Door het samenstellen en beoordelen van de jaarrekening en/of tussentijdse cijfers weet u precies hoe uw onderneming er voor staat. Met dit overzicht van uw financiële positie bent u beter in staat uw onderneming aan te sturen. Bij vragen zullen wij u persoonlijk ondersteunen en waar nodig u helpen de cijfers te interpreteren. Dit alles doen wij om u als ondernemer bij te staan om het maximale uit uw onderneming te halen.

Administratie

Wij streven ernaar uw administratie zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten in een geautomatiseerd systeem, bijvoorbeeld Snelstart. Zo kunt u zelf de administratie bijhouden, kunt u onder andere factureren en heeft u een up to date overzicht van debiteuren en crediteuren. Als TUUUR verzorgen wij de controle, btw aangifte en de jaarcijfers.

Belasting

Als het gaat om belasting wilt u geen verrassingen. U wilt weten wanneer en hoeveel u moet betalen. Dit kunnen wij voor u inzichtelijk maken met een fiscale planning en optimalisatie. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen door diverse aangiften zoals btw, loonheffing, vennootschaps-, inkomsten- en dividendbelasting te verzorgen.

Salarisadministratie

Als u personeel in dienst heeft, heeft u ook te maken met  een salarisadministratie. Hier komt meer bij kijken dan alleen het betalen van salarissen. U moet rekening houden met fiscale regelgeving, wellicht een cao en arbeidsvoorwaarden. Wij kunnen u hierbij ontzorgen door de salarisadministratie te verzorgen. Daarnaast zijn wij altijd bereid u te ondersteunen en te adviseren op gebied van personeelsmanagement.

Sparringsessies

Door het monitoren van de administratie en het verzorgen van de belastingaangifte creëren wij doorlopend inzicht in uw financiële situatie én denken wij proactief met u mee tijdens de minimaal tweejaarlijkse besprekingen.

Juist door deze besprekingen kijken wij verder dan de cijfers. Tijdens de sessie kijken wij proactief naar de vertaling van de cijfers in keuzes die richting de toekomst genomen kunnen worden.

Ondernemerscoaching

Vanuit onze ervaring als ondernemer hebben wij ons toegelegd op het coachen van medeondernemers. Op het moment dat doelstellingen, strategie en/of de visie en missie vanuit het leiderschap wijzigt is het van groot belang dat dit op een goede manier vertaald wordt naar de gehele onderneming. Wij geloven in korte, krachtige en feitelijke communicatie.

Het resultaat van de coaching sessies is het opstellen van een A4 ondernemersplan, zodat u met zicht kunt ondernemen. Graag staan wij u als ondernemer bij tijdens deze ontwikkelingen.

Samenwerkingspartners

Als TUUUR werken wij samen met diverse partners die dezelfde visie dragen. Zo staat u als klant centraal en draagt elke specialist bij aan het behalen van uw doelen. Wij dragen de opties aan die voor handen liggen, vanuit de interpretatie van de cijfers en de wensen van u als klant. Zo bent u zelf in controle en kunt u zelf sterke keuzes maken.

Mochten wij zelf de expertise niet in huis hebben, dan hebben wij de juiste samenwerkingspartner in ons netwerk. Zoals een financieringsspecialist, een notaris of een vastgoedspecialist. Wij regelen alles!

Bedrijfsadvies

De wereld is – net als uw onderneming – altijd in beweging. Fiscale wet- en regelgeving verandert continu, automatiseren wordt steeds toegankelijker en het economisch klimaat verandert van dag tot dag. Uiteraard kunt u niet overal van op de hoogte zijn. Daarom denken wij proactief mee met uw organisatie, interpreteren wij de ontwikkelingen en daar waar nodig lichten wij u in. Daarnaast adviseren wij u graag in bedrijfsvoering.

Wij kunnen ondersteunen met een A4 ondernemersplan, een bedrijfsovername of een bedrijfsopvolging. Zo kunt u de juiste keuzes maken voor de toekomst van uw onderneming.

A4 ondernemersplan

Een ondernemersplan op één A4, klinkt dat niet fantastisch? Wij helpen u graag om een goed businessplan op te stellen, dat zo concreet en overzichtelijk is dat het op één A4 past. Zo vaak belandt een ondernemersplan in de kast, terwijl het een organisch document is wat zich mee ontwikkelt met u als ondernemer en met de onderneming.

In plaats van enorm veel tijd te investeren om een groots ondernemersplan te schrijven of te herformuleren, staan wij u bij zodat u zich kunt focussen op datgene wat u écht interesseert. Zoals het verbeteren van uw producten of diensten, de acquisitie van nieuwe klanten én het klantcontact.

Fiscale consultancy

Als TUUUR kijken wij verder dan cijfers. Dat betekent dat wij proactief inspelen op de resultaten gedurende het hele jaar. Juist op die manier kunnen wij uw fiscale zaken tijdig optimaliseren. Met onze fiscale kennis anticiperen wij op ontwikkelingen binnen uw onderneming en de overheid. Indien gewenst kunnen wij u ook adviseren omtrent schenk- en erfbelasting.

Bedrijfsovernametrajecten

Zit u te denken aan de overdracht van uw onderneming en/of aandelen, is het aan te raden een onafhankelijke partij in te schakelen om het traject in goede banen te leiden. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Het invliegen van een ervaringsdeskundige zorgt voor houvast en overzicht. Het is van groot belang alles goed vast te leggen; van de bedrijfsvorm tot aan de waardebepaling van het bedrijf.

De meerwaarde van TUUUR is dat wij oog hebben voor de intenties en uitgangspunten van alle betrokken partijen. Dit is van essentieel belang om de overname te laten slagen. Als TUUUR verzorgen wij advies en begeleiding rondom bedrijfsovernames of bedrijfsopvolgingen. Ook hierin zorgen wij dat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Daar waar u ons nodig hebt, zorgen wij dat alles geregeld wordt.