Onze werkwijze

Wij TUUURen graag mee naar de toekomst van uw bedrijf en denken proactief mee in de uitwerking van uw bedrijfsplannen. Graag geven wij een inkijkje in onze werkwijze.

TUUUR_team
Wij zijn op zoek naar de ondernemer achter de cijfers

Zo zijn wij niet alleen benieuwd naar de cijfers van uw onderneming, maar willen wij u leren kennen. Wie bent u? Wat zijn uw drijfveren? Wat is uw passie voor het ondernemen? Hoe is de huidige administratie ingericht? En hoe kunnen wij aansluiten bij uw behoeften?

Vertrouwen en persoonlijk contact is de basis

Minstens twee keer per jaar zitten wij samen, zodat wij proactief kunnen meedenken en adviseren richting uw te behalen doelen. Hierin is een basis van vertrouwen belangrijk. Als ondernemer staan wij graag naast u als ondernemer. Wij sparren over uw dromen en/of doelstellingen in relatie tot de actuele cijfers van uw onderneming. Bovendien ontdekt u dat u ons altijd kunt bellen, ook op de momenten dat het even niet zo makkelijk gaat. Wij denken graag met u mee. Zo TUUURen wij samen de toekomst in.

Ondernemen zonder financiële verrassingen

Zodra alles is ingericht kunt u zelf de administratie verwerken. Indien nodig ondersteunen en begeleiden wij u in deze transitiefase. Periodiek verzorgen wij de controle en daarbij ook de btw aangifte. Tijdens de controle monitoren wij de door u opgestelde doelen en resultaten. Zo kunnen wij de cijfers interpreteren en proactief inspelen op de ontwikkelingen binnen uw onderneming en de verplichtingen richting de fiscus. Wij werken met heldere verwachtingen en een vaste prijs per maand. Met als doel dat u niet voor financiële verrassingen staat.