Wij zijn de ondernemer naast u als ondernemer

Sommige klanten zijn al ruim 20 jaar klant bij TUUUR, wat voormalig Bevias heette. Begin 2019 gaf Henk Stolk formeel het stokje over aan Melanie van Bekkum, al is hij nog steeds als specialist, vriend en sparringpartner betrokken. Beiden delen zij de visie dat het anders kan in de branche, waardoor ze TUUUR transformeerden van administratie kantoor naar financieel en fiscaal advieskantoor. Dat stelt TUUUR in staat om uw sparringpartner te zijn, voor uw waardevolle toekomst.

Klantbeleving heeft onze focus.

TUUUR sluit aan bij uw behoeftes, zodat u zich kunt focussen op datgene wat uw passie heeft. Zo bent u ontzorgd en helpen wij u om verder te kijken dan cijfers. Hierdoor kunt u de juiste keuzes maken voor uw toekomst.

Melanie van Bekkum

Eigenaar en strategisch bedrijfsadviseur

´Vanuit verbinding toegevoegde waarde leveren…´
Met enorm veel passie voor u als ondernemer, nam Melanie in 2019 het stokje over van Henk. Het gaat namelijk niet alleen om de goede afronding van de cijfers, maar veel meer om de mogelijkheden die ontstaan wanneer u – vanuit de cijfers – uw onderneming gaat besturen. Melanie TUUURt graag met u naar de toekomst, om het vergezicht van uw onderneming te zien. Samen met u denkt ze mee over de route naar die stip op de horizon, zodat u daar naartoe kunt werken. Met TUUUR als sparringpartner onderweg.

Viviënne Nouwen

Samensteller jaarrekeningen en (salaris) administrateur

‘Een soort van tweede familiegevoel…’
Zo ervaarde Vivienne haar eerste werkgever waar zij 28 jaar werkte. Nadat het bedrijf failliet ging, ging zij op zoek naar een nieuwe baan en na een aantal omzwervingen kwam zij bij TUUUR. Het bedrijf waar zij ditzelfde gevoel ervaart. Wij zijn een team, wij vullen elkaar aan en zo helpen wij elkaar. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u als klant tevreden bent en dat uw zaken goed voor elkaar zijn, zowel administratief als fiscaal. U kunt als klant altijd bij ons terecht met uw vragen, wij helpen u daarbij!

Daniël van Gageldonk

MKB adviseur en samensteller jaarrekeningen

‘Ik heb hart voor de zaak’
Sinds 2020 maakt Daniël deel uit van TUUUR. Het heeft zijn passie om niet alleen de boekhouding op tijd af ronden, maar juist in u geïnteresseerd te zijn als klant. Door te weten wat er bij u in de onderneming speelt en wat uw bedrijfsactiviteiten zijn, kan hij u adviseren hoe u cijfers in kunt zetten voor de beslissingen die er gemaakt mogen worden. Zo staat u niet voor verrassingen en kunt u verder kijken dan cijfers.

Henk Stolk

MKB adviseur en samensteller jaarrekeningen

‘Bij TUUUR staat U centraal’
In 2007 kocht Henk het bedrijf Bevias, dat toe was aan een doorstart. En of dat gelukt is! Vol trots vertelt Henk over TUUUR, het bedrijf dat verder kijkt dan alleen cijfers. Juist omdat het draait om de organisatie en de mensen die achter die cijfers staan. Hij gelooft sterk dat de waarde die je als kantoor geeft juist ligt in het persoonlijke contact met de ondernemer zelf; doet de ondernemer wat hij of zij écht wil. Zo heeft u als ondernemer vertrouwen in de toekomst en doen wat uw passie heeft, namelijk ondernemen.

Kitty Sipma

(Salaris) Administrateur

‘Als je de klant kent, weet je precies wat deze van ons verwacht!’
Sinds 1999 is Kitty een spil in het geheel, toen nog bij Bevias, en is zij meegegroeid met TUUUR tot daar waar wij nu staan. Door de jaren heen heeft zij (bijna) alle klanten leren kennen en is daardoor zeer betrokken.  Zo kan zij ontdekken wat u graag wilt en daar proactief op aansluiten. Kitty zorgt gewoon dat alles op orde is, of dat nu gaat over salarisadministratie of een ander domein in uw administratie. Kitty gaat ervoor!

Thea Houweling

Office manager

‘TUUUR biedt service in een totaalpakket’.
Als klant wordt u bij TUUUR gastvrij onthaald, waarbij de kans groot is dat Thea u als eerste te woord staat. Sinds 2016 zorgt Thea ervoor dat alles op kantoor tot in de puntjes geregeld is. Wat TUUUR voor haar kenmerkt is de sfeer onderling, waarbij plezier en interesse in elkaar speerpunten zijn. ‘Dat maakt ons als team hecht, maar dat stralen wij ook uit naar de klant. Wij bieden service in een totaal pakket zodat de klant professioneel geholpen wordt’.

Waar het avontuur ontstond

De reis van TUUUR begint bij Henk Stolk, die na zijn middelbare school de HEAO afrondde en als assistent accountant bij Moret Ernst & Young begon. Na het succesvol afronden van de RA-studie (NIVRA) werkte Henk als partner bij diverse accountantskantoren. In 2007 nam Henk Bevias over, een administratiekantoor in Rotterdam waar Kitty Sipma al 8 jaar werkzaam was.

De samenwerking met Melanie startte in 1996 op haar 15 jarige leeftijd, toen zij als stagiair toevertrouwd werd aan Henk. Na haar studie is Melanie een aantal jaren werkzaam geweest bij een administratiekantoor, waarna zij in de onderneming van haar ouders ging werken. Daar ontwikkelde zij zich als ondernemer, wat een waardevolle opstap was in haar ervaring als eigenaar bij TUUUR. In 2012 kwam Melanie als sr. assistent accountant en mkb adviseur bij Bevias in dienst.

De transitie van administratiekantoor naar financieel en fiscaal advieskantoor

Vanaf het moment dat Melanie weer contact op nam met Henk wist hij dat haar visie een waardevolle bijdrage zou leveren in het bedrijf. Stiekem zag hij Melanie al als zijn opvolger, ook al had zij daar zelf iets meer tijd voor nodig. Zo gaven zij beiden vorm aan de transitie van administratiekantoor naar financieel en fiscaal advieskantoor. Zo ontstond de bedrijfsnaam TUUUR, juist omdat zij als advieskantoor verder kijken dan cijfers. Zij zien u als ondernemer en staan graag naast u als sparringpartner, adviseur en medeondernemer.

Vanuit groei konden we ons nog breder specialiseren

Vanuit de uitgesproken visie van TUUUR zijn er diverse diensten en daarmee teamleden toegevoegd. Zo kwamen Marjolein Sipma en Thea Houweling in dienst en was mei 2017 het moment om te verhuizen naar het prachtige pand in Hendrik-Ido-Ambacht. In september 2018 kwam ook Viviënne Nouwen het team versterken en in augustus 2020 voegden wij ons nieuwste teamlid Daniël van Gageldonk toe, die als MKB adviseur en samensteller van jaarrekeningen ons team versterkt.

Henk gaf het stokje over aan Melanie

Vanuit de basis in het nieuwe kantoor werd er verder nagedacht over de koers van TUUUR met als resultaat de overname. Sinds januari 2019 is Melanie van Bekkum dan ook officieel eigenaar geworden van TUUUR, waarbij Henk haar nog steeds ter zijde staat voor advies, als vriend en sparringpartner. Zo kan Henk langzaam gaan afbouwen en groeien zij samen toe naar het moment dat Henk zich volledig zal terugtrekken.

Onze stip op de horizon

Achter de schermen zijn wij continu bezig met verbeteringen. Hoe kunnen wij u als klant beter van dienst zijn? Dat is de vraag die wij ons keer op keer stellen. Wij zijn van mening dat vooruitkijken en flexibel handelen voor iedereen steeds belangrijker wordt, juist in tijden waar veel zaken snel veranderen. Daarom bieden wij u kwalitatieve ondersteuning bij het behalen van uw doelen en het maken van keuzes voor uw toekomst. De jarenlange ervaring, het verdiepen in verschillende branches en het verrijken van kennis op financieel en fiscaal gebied, hebben geleid tot een uniek expertise niveau, dat past bij ondernemers van nu. Samen met onze medewerkers die ieder hun eigen persoonlijkheid en vaardigheden inbrengen, is ons team een eenheid dat volledig in staat is elke ondernemer van dienst te zijn. Wij zijn uw sparringpartner, die verder kijkt dan cijfers.