Stichting Anders

Stichting ANDERS is een snelgroeiende organisatie, die verschillende ANDERS netwerken bouwt in meerdere regio’s in Nederland. Vanuit de netwerken koppelen zij de lokale noden van kwetsbare mensen aan lokale maatschappelijk betrokken ondernemers. Stichting ANDERS daagt ondernemers uit om een stukje van hun unieke diensten, producten of talenten beschikbaar te stellen. Een prachtige gelegenheid om als ondernemer van betekenis te zijn in onze eigen omgeving. De deelnemers worden gevraagd ook weer van betekenis te zijn voor iemand of een organisatie in hun omgeving, want iedereen heeft immers iets te geven!
TUUUR helpt Stichting ANDERS door haar financiële diensten beschikbaar te stellen. Samen maken wij Nederland nog mooier!

Doet u ook mee?

Sinds de oprichting van Stichting ANDERS in 2015 ondersteunt TUUUR ons werk met hun kennis. Dat doen zij door ons als groeiende organisatie te helpen met onze financiële administratie. Maar ook door persoonlijk betrokken te raken bij onze mooie doelgroep en met hun financiële expertise het verschil te maken waar mogelijk. Wij kennen TUUUR als een heel persoonlijk, professioneel en maatschappelijk betrokken organisatie. Dat is zowel voor ons als voor de samenleving goud waard!
Robert de Heer – Directeur Stichting ANDERS

Kennis maken?

U bent van harte welkom op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Uiteraard kunnen goede gesprekken ook telefonisch 078 302 0600 en via de email info@TUUUR.nl plaatsvinden.

Andere berichten

Inspiratie, Klantverhaal

Lux Coaching

Na een succesvolle carrière bij een landelijk re-integratie en educatie bureau wist Debby het zeker! Ze wilde voor…