Klantverhaal MYLIFE

De Stemar Groep bestaat uit diverse pijlers, waarbij Stefan van Wingerden en Mariëlle van Vliet- van Wingerden samen aan het stuur staan. De verschillende bedrijfsactiviteiten zijn verdeeld, waarbij zij beide hun eigen disciplines hebben. Na het afstoten van de bouwmarkten, begon Stefan samen met een compagnon letterlijk een nieuwe tak van sport. Na een jaar lang vele clubs binnen alle segmenten bekeken te hebben, creëerden zij samen een volledig nieuw concept. Vanuit de visie ‘Sporten van nu altijd en overal inspireren’ ontstond MYLIFE.

MYLIFE is een uniek concept wat aanslaat

MYLIFE is een uniek sportconcept wat aansluit bij jonge gezinnen. Een totaal aanbod met fitness, groepslessen en wellness, met daarbij ook fysiotherapie, kinderoppas én goede koffie voor een all-in prijs. Op 1 januari 2017 openden wij onze eerste vestiging in Berkel en Rodenrijs, waarbij wij inmiddels uitgegroeid zijn tot 8 clubs. MYLIFE, de gezelligste fitnessfamilie.

Corona daagt uit tot ondernemen

Covid-19 zorgde voor een grote uitdaging. ‘Het komt nu aan op creativiteit, op écht ondernemen’, aldus Stefan. Dat daagde Stefan en zijn compagnon uit om hun visie uit te leven. Sporten van nu kreeg opeens een andere dimensie, namelijk op afstand en thuis. Bij de eerste lockdown werd daarom snel geschakeld om een online platform te creëren. Zo kunnen leden via een portal live stream lessen volgen. Tijdens de eerste live stream namen al 600 leden deel aan de groepsles, dat is absoluut een goed begin.

Bij TUUUR weet je wat je aan hen hebt

Wij worden ontzorgd vanuit een full package, TUUUR verzorgt de administratie van A tot Z. Zij hebben alle disciplines in huis en wij kunnen niet iemand aannemen die alles kan doen. De sparringsmomenten met Melanie en Henk helpen ons bedrijf verder. Het zijn mensen mensen, die zich in jou als ondernemer kunnen verplaatsen. De communicatie verloopt altijd erg fijn, waarbij je weet wat je aan elkaar hebt. Dat is voor ons heel belangrijk. Al vanaf de start van MYLIFE zijn wij klant bij TUUUR. TUUUR stond ons bij in het diligence traject van de overname van onze eerste sportschool. Zo konden wij de gehele administratie goed onderbrengen en verzorgde TUUUR elke maand een maandrapportage.

Het sparren met TUUUR geeft rust en zicht op die stip op de horizon

Als ondernemer moet je op je cijfers kunnen bouwen en als snelgroeiend bedrijf moet je goed weten welke beslissingen je wel of niet maakt. Melanie van Bekkum heeft ons begeleid om onze visie, missie en de koers die wij als MYLIFE in willen zetten te omschrijven. Enerzijds geeft het vastleggen rust, anderzijds geeft het die stip op de horizon. In tijden van covid-19 en de lockdown konden we dit document er weer bij pakken en daarbij beslissingen maken die aansloten bij onze grondbeginselen. Dat was dan ook precies de koers die wij ingezet hebben in deze ingrijpende periode. Onze missie is ‘Sporten van nu altijd en overal inspireren’. Het sporten van nu kan door de tijd veranderen. Altijd en overal betekent niet per definitie dat dit altijd op de club is. Zo ontstond MYLIFE HOME.

Kennis maken?

U bent van harte welkom op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Uiteraard kunnen goede gesprekken ook telefonisch 078 302 0600 en via de email info@TUUUR.nl plaatsvinden.

Andere berichten

Klantverhaal

Lux Coaching

Na een succesvolle carrière bij een landelijk re-integratie en educatie bureau wist Debby het zeker! Ze wilde voor…