Nieuwenhuizen Daktechniek

2017 – een onvergetelijk jaar voor Remon van Nieuwenhuizen. Een droom werd werkelijkheid toen hij zijn bedrijf Nieuwenhuizen Daktechniek startte. Remon is een bevlogen ondernemer die nooit dacht in zo’n korte tijd zo’n succesvol bedrijf neer te zetten, waar vakwerk centraal staat.

Zijn bedrijfsmotto is ‘groot worden door klein te blijven’. Hij wil zich onderscheiden door vakwerk te leveren en te focussen op kwaliteit. Daar waar hij alleen begon, rijden er tegenwoordig twee Nieuwenhuizen Daktechniek bussen rond die allemaal eigen klanten bedienen. Elk dak wordt afgeleverd volgens de vaste norm, namelijk kwalitatief vakwerk.

Al vanaf het begin van zijn bedrijf is Remon klant bij TUUUR. Vanaf het eerste gesprek met Melanie ontstond er een bijzondere samenwerking. Zo deelt hij: ‘Zij ondersteunde me met belangrijke vraagstukken en het opstarten van een goede administratie. TUUUR ondersteunt je, maar je moet ook veel zelf doen. Met Snelstart zet ik de inkopen en verkopen op de juiste grootboeken en is het bijhouden van mijn boekhouding inmiddels peanuts. Vier keer per jaar heb ik een sparringsgesprek met TUUUR. Dan bespreken wij de resultaten, ook in relatie tot vorig jaar. Bovendien denkt TUUUR actief met mij mee met vragen zoals ‘Waar streef je naartoe?’ en geven zij mij tips waar ik allemaal op moet letten. Zo ook rondom de mogelijke aanschaf van een pand.

TUUUR denkt met mij mee als ondernemer én zij adviseren mij bij het maken van grote zakelijke keuzes vanuit fiscaal en boekhoudkundig perspectief. Ook al ben ik een jonge ondernemer is het sparren met een expert om zo de juiste keuzes te maken echt fijn. TUUUR, bedankt!
– Remon van Nieuwenhuizen – Nieuwenhuizen Daktechniek

Kennis maken?

U bent van harte welkom op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Uiteraard kunnen goede gesprekken ook telefonisch 078 302 0600 en via de email info@TUUUR.nl plaatsvinden.

Andere berichten

Klantverhaal

Lux Coaching

Na een succesvolle carrière bij een landelijk re-integratie en educatie bureau wist Debby het zeker! Ze wilde voor…