STEMAR groep – dynamisch, snel, veelzijdig en duidelijk

De STEMAR Groep is een familiebedrijf dat al generaties gepassioneerd onderneemt. In gesprek met Mariëlle van Vliet deelt zij over haar passie, namelijk de STEMAR projectontwikkeling. Jaren na het opleveren van de woningen kan zij met trots een afgerond project passeren: trots op het werk dat verricht is, waarbij zij geniet van de eindgebruikers die met plezier in de woning wonen. Het heeft haar passie om voorop te lopen in duurzaamheid en mensen te voorzien van energie zuinige woningen. Naast de projectontwikkeling van woonhuizen is de STEMAR Groep ook actief in vastgoed en My Life health clubs.

Mariëlle van Vliet aan het woord
‘Als STEMAR Groep zijn wij al jaren klant bij TUUUR’, vertelt Mariëlle van Vliet. ‘Mijn vader was al klant bij Henk Stolk toen het bedrijf nog Bevias heette. Melanie werkt één dag in de week bij ons op kantoor, waardoor je een band met elkaar krijgt. De samenwerking voelt als een familiaire band, als een warm bad, waarbij het meedenken heel hoog in het vaandel staat. Zo stond TUUUR ons bij in de financiële afhandeling van de bouwmarkten die wij als STEMAR Groep verkochten. Voor wij begonnen met letterlijk een andere tak van sport, namelijk de Health clubs MY LIFE die mijn broer Stefan samen met een vriend startte.

TUUUR kijkt verder dan cijfers, dat is écht van toepassing
TUUUR kijkt écht naar het bedrijf en de mensen achter het bedrijf. Dat is wie zij zijn en waar zij voor staan! Daarom zijn zij zo goed in het werk wat zij doen. TUUUR is onze sparringpartner. Melanie en Marjolein kijken af en toe mee en komen met frisse ideeën en invalshoeken die ons alert houden. Door de jaren heen hebben wij zo´n band met elkaar opgebouwd dat wij soms al aan een paar woorden genoeg hebben. Je kent elkaar en bij de richtingen die wij inslaan staat TUUUR ons bij. Bovendien zit TUUUR ook bij de visie- en de jaarbesprekingen. Vanuit een helikopterview kijken zij mee en zijn zij betrokken. Dat is voor ons echt een meerwaarde en bovendien brengt de input ons bedrijf naar een hoger niveau. Zo kunnen wij als STEMAR Groep nog sterker staan’.

De samenwerking tussen TUUUR en STEMAR Groep is dynamisch, snel, veelzijdig en duidelijk. In mijn vakgebied – de projectontwikkeling van zowel woningbouw en utiliteitsbouw – is het van groot belang om op financieel vlak een goede sparringpartner te hebben die je op het goede moment van het juiste advies kan voorzien. Daarbij denkt TUUUR mee over de mogelijkheden, niet alleen nu, maar ook in de toekomst.
– Mariëlle van Vliet – STEMAR Groep

Kennis maken?

U bent van harte welkom op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Uiteraard kunnen goede gesprekken ook telefonisch 078 302 0600 en via de email info@TUUUR.nl plaatsvinden.

Andere berichten

fiscale consultancy TUUUR
Diensten

Fiscale consultancy

Als TUUUR kijken wij verder dan cijfers. Dat betekent dat wij proactief inspelen op de resultaten gedurende het…
Klantverhaal Maximaal Leven TUUUR
Klantverhaal

Maximaal Leven

Maximaal Leven is een initiatief van Willy Schuurman. Een enorm gedreven en gepassioneerde vrouw die zich inzet om…
TUUUR sparringsessies
Diensten

Sparringsessies

Door het monitoren van de administratie en het verzorgen van de belastingaangifte creëren wij doorlopend inzicht in uw…
Menu